Choď na obsah Choď na menu
 


Svetlo archanjelov a Svätých

 

Spýtajte sa sami seba každé ráno, keď sa zobudíte, či ste šťastný, a ak odpoveď bude nie, 

nie úplne, chýba vo vašom živote dostatok lásky, spokojnosti a radosti. Každý má právo byť šťastný, každú chvíľu svojho pozemského života. Naše šťastie závisí od nás samotných,

 je zašifrované v našich vlastnostiach, schopnostiach, postojoch, či chuti znova vstať a ísť ďalej, učiť sa a prekonávať prekážky, ktoré nás robia silnejšími a múdrejšími.

Na toto všetko tu nie sme sami, máme vedľa seba neviditeľných, svetelných pomocníkov, anjelov, archanjelov, svätých, ktorí nás vedú a my, ľudské bytosti sme schopní ich vnímať, počuť a vidieť za predpokladu, že vystúpime z matrixu hmoty!

Základnou podmienkou komunikácie s jemnohmotnými bytosťami je stíšenie sa a zvýšenie našich frekvencií natoľko, že sa im priblížime z hrubohmotného sveta, v ktorom žijeme. Našim najväčším pomocníkom je meditácia a motlidba. V súčasnosti sa veľa ľudí modlí o prežitie, bojujú o kus chleba, či hlt vody, kým iní sa modlia, aby nahonobili ešte viac majetku, či moci.

V každom prípade začať treba u seba a pri vlastnej sebaúcte. Ako si môžeme dostatočne vážiť druhých, keď si nevážime sami seba? Ľudia sa mi často zdôverujú so svojimi životnými príbehmi, ktoré sú veľakrát smutné, popisujú ako druhým pomáhali a nakoniec zostali sami nepochopení, alebo aj zatracovaní. Ich srdcia boli zlomené a ich vlastné emócie ich takmer zabili! Vtedy sa vždy opýtam: „a čo odpustenie? Odpustil /a/ si sama sebe?“ Táto otázka zostáva však nepochopená, „prečo by som mal/a/  sebe odpúšťať, keď mne bolo ublížené!“ Dotyční ľudia mám iba nastavujú zrkadlo vlastného nepochopenia. Iba dlhý čas lieči rany

a my sme s odstupom času schopní druhým, ktorí nám ublížili odpustiť, ale sami sabe? Načo?

Áno, nie je to ľahké začať odpúšťať sami sebe a pochopiť, čo sme vlastne pripustili, aké neprávosti, ubližovanie, nátlak, nelásku na nás samotných? Prežívanie takýchto ťažkých chvíľ na vlastnej koži, potupovanie, trápenie, či ponižovanie, nebodaj fyzickú bolesť, tieto sa hlboko vpisujú nielen do našeho tela, ale i duše, ducha a zostávajú tam, kým ich neuvoľníme. V práci na sebeúcte mimoriadne účinne pomáha archanjel Michael, je to mocný svetelný majster, ktorý svojím neviditeľným mečom pretne všetky nepotrebné väzby, ktoré nám už neslúžia. Uvoľní nás aj z pút, ktoré sme si my vytvorili k druhým ľuďom a nemáme dostatok sily ich skoncovať, ale aj opačne. Pri Michaelovi získame znova svoju silu a pocit „otcovskej starostlivosti a lásky“.

Na to, aby sa však hlboké rany zacelili nám pomôže svetlo ďaľších archanjelov, ale hlavne láska našej božskej Matky, stelesnená v Matke Márii. Jej láskyplná, milosrdná energia nás prestúpi a zahalí do liečivého plášťa svetla. Veľakrát v živote mi pomohla, každá motlidba a prosba k Matke Márii je vypočutá a bezo zbytku naplnená. Uzdraví nielen problém, ktorý riešime, ale aj skryté problémy a vzťahy, akým môže byť náš vlastný nedobrý vzťah k našej fyzickej matke.  Vyriešiť a uzdraviť náš vzťah k Matke a Otcovi je totiž kľúčové, aby sme  uzdravili sami seba a vlastnú sebaúctu cestou lásky, odpustenia a milosrdenstva.

Sme láskavé bytosti, plné svetla, iba sme na to zabudli. Prídite si spomenúť a očistiť sa prúdom svetla našich neúnavných pomocníkov anjelov, archanjelov a svätých. Budem sa na vás tešiť, s úctou a láskou

Avenalis