Choď na obsah Choď na menu
 


Archanjel Michael-očista a transformácia

Praktický, očistný,  meditačný workshop s AVENALIS HEART a časopisom JASNOVIDKA

25.augusta  2018 od 10.00 do 17.00 /sobota/

nám.1.mája 2018 hotel TATRA

Žijeme transformačné dni, plné svetla vysokých frekvencií, ktoré zásadným

spôsobom menia našu existenciu tu na Zemi. Planéta Zem a celá naša solárna sústava sa ocitla po tisíce rokoch v takzvanom svetelnom kozmickom prstenci svetla vibrujúceho tými najvyššími energiami. Človek dnes už vie, že je svetelná bytosť, ale zatiaľ tak nežije. Má svetlo vo svojich bunkách a jeho najmenšími časticami sú fotóny -  sú týmito časticami svetla. Ak na ne pôsobí dlhodobo silná energia vysokých frekvencií, tieto častice previbrujú takisto na vysoké frekvencie. A to sa nám práve deje nám ľuďom, zvieratám, všetkému živému.

Zatiaľ sa ale nezamýšľame nad tým, čo to znamená pre naše praktické životy, iba to cítime ako bolesť v kĺboch, chrbtici, v hlave, svaloch, či na iných miestach tela, zažívame návaly emócií, ktoré prichádzajú a odchádzajú a veľakrát si s nimi nevieme poradiť, jednoducho nás prevalcujú....To sa deje keď vysoké frekvencie vytlačia tie nízke pod nimi, naše telá sa chcú očistiť. Vypustiť všetku negatívnu energiu, ťažké emócie, bolesti....Naše fyzické telá nám to nekompromisne dávajú najavo! Pokiaľ sa nezačneme čistiť na všetkých úrovniach telesnej, duševnej aj duchovnej, povedzme si otvorene,  nemáme šancu prežiť v týchto vysokých energiách! Je to výzva pre ľudstvo, pre našu planétu, ktorá to pochopila, pretože je tiež svetelnou bytosťou a práve Zem začala vibrovať niekoľkonásobne vyššie. Schumannove frekvencie Zeme, alebo tep srdca Zeme sa zvýšil z 7, 83 Hz na 40 Hz a neustále stúpa a klesá a opäť stúpa.

Zdravá životospráva s dostatkom minerálov, vitamínov, starostlivosť o fyzické telo, každodenné cvičenie a meditácia to sú prostriedky, ktorými si dokážeme udržať stabilné zdravie bez veľkých výkyvov.

Pomáhajú nám pri tom svetelné bytosti, anjeli, archanjeli a v súčasnom procese zmien hlavne Archanjel Michael, ktorý je spolu s Metatronom,  hlavným archanjelom transformácie. Michael nás učí spravodlivosti, pravde, je naším archanjelom prvku ohňa, takže náš vnútorný oheň je presne touto energiou, ktorá nás poháňa vpred. Prichádza k nám dennodenne, aj počas noci a dáva nám silu, ochranu, stráži nás pred negatívnymi silami a pomáha odbúravať bloky. Anjelská škola v Bratislave pracuje už deviaty rok a učí ľudí ako sa chrániť a pomáhať si svetlom archanjelov.

Avenalis Heart

www.anjelske.estranky.sk

                  

 Program:

10.00 – 11.00 predstavenie, úvodná meditácia

11.00 – 12.00 úloha archanjela Michaela v procese zmien a transformácie

12.00 – 13.00 čakrová meditácia, odblokovanie spodných čakier s archanjelom Michaelom

13.00 – 14.00 obed

14.00 – 16.00 čakrová meditácia, odblokovanie vrchných čakier s archanjelom Michaelom

16.00 – 17.00 záverečná harmonizácia, zdieľanie

 Lektor: Avenalis Heart Heart

Cena: 35 eur   Smile vrátane obeda

 

alebo na avenalis11@gmail.com

AKCIA NA fb: https://www.facebook.com/events/1032977896854103/