Choď na obsah Choď na menu
 


Anjelská škola v Bratislave

Milí kandidáti
na Anjelské zasvätenie a schopností počuť, vidieť a cítiť vyššie svetelné bytosti máme každý z nás prirodzene
v sebe, pretože sa s nimi rodíme ako Božské bytosti tu na Zemi. Hovoríme im vnútorné zmysly.
Každý z nás ich však má inak rozvinuté, záleží na jeho osobnom duchovnom rozvoji a pláne Duše. Práve v Anjelskej škole si rozviniete tieto Vaše schopnosti a to zasvätením v štyroch stupňoch duchovného vzdelávania. Prvý stupeň tohto vzdelávania ukončíte Anjelským certifikátom. Pre tých, ktorí majú ambície stať sa zasväteným do vyšších stupňov duchovného vzdelávania, všetko je možné........viac informácií na anjelskaskola1@gmail.com.
Pozývam vás na šesť celodňových workshopov, kde spoznáte celý svoj svetelný potenciál, auru, čakry, anjelských sprievodcov, vlastnú spiritualitu v štyroch stupňoch.....
1.stupeň
Zasvätenie Archanjelom Sandalfonom, Urielom, Gabrielom a Jofielom
V úvode do Anjelského zasvätenia budeme prebúdzať Vaše éterické, emocionálne a myšlienkové telá a čakry a komunikáciu
s patričnými svetelnými bytosťami a Matkou Zem. Naučíme sa dobre uzemňovať a čerpať zo sily a informácií Matky Zeme. Aktivujeme svoju Zemskú čakru a koreňový systém a previbrujeme na nové zemské frekvenie. Ukotvíme v spodných čakrách frekvencie 4. a 5. dimenzie a prijmeme ich nové kódy a informácie.
2.stupeň
Zasvätenie Anjelom strážnym, Archanjelom Rafaelom, Chamuelom a Hanielom a Archanjelom Michaelom a Razielom
Druhý stupeň vzdelávania bude zameraný na naše astrálne telá a anjelov strážnych a aktiváciu Kristovho vedomia a vyšších čakier a svetelných tiel: duchovného a vesmírneho a komunikáciu s ich svetelnými sprievodcami, archanjelmi. Naučíme sa správne pracovať s kozmickou energiou, so svojou Božskou osou a naplno sa otvoríme jasnovideniu, jasnopočutiu a jasnocíteniu. Ukotvíme vo vyšších čakrách frekvencie 4. a 5. dimenzie a prijmeme ich nové kódy a informácie.
3.stupeň
Zasvätenie archanjelom Zadkielom, Metatronom a Melchizedekom
Tretí stupeň definitívne otvorí náš lotus, koreňovú čakru a vyšší čakrový systém až po 12. čakru a aktivizuje naše spojenie s Vyšším Ja a vyššími svetelnými sprievodcami a učiteľmi. Prijmeme plán Duše a jej úlohy a nastúpime cestu Vyššieho duchovného učenia.
4. stupeň
Zasvätenie Vyšším Zborom svetelných Majstrov a učiteľov
Vrcholom zasvätenia bude plná aktivácia tretieho oka a hviezdy Neba, prijatie Vyšších duchovných učiteľov a sprievodcov, reštartovanie vesmírneho a kozmického tela a svetelnej mriežky a práca so zlatým trojuholníkom, kompletné previbrovanie na energie 5 dimenzie.
Záujemca o Anjelské zasvätenie absolvuje všetky štyri stupne v 6-tich celodňových stretnutiach, v čase od 10.00 do cca 17.00 s obednou prestávkou, pracuje sa v skupinke 6 až 10 ľudí. alebo ako online vzdelávanie.
Ak by ste nemohli absolvovať niektorý termín, dá sa nahradiť. Anjelská cena výuky : 330 eur,
možnosť zaplatiť vo viacerých splátkach.
Registrácia do konca apríla 2023 na adrese: anjelskaskola1@gmail.com ,
rada pošlem podrobnejšie informácie.
 
Teší sa na vás Avenalis Heart
 
Akcia na FB: https://www.facebook.com/events/481377810007953/481377820007952