Choď na obsah Choď na menu
 


Rozhovor z časopisu LIEČITEĽ

4. 4. 2014

 

 

Rozhovor z časopisu LIEČITEĽ

 

Avenalis navodzuje psychickú pohodu a harmonizuje celého človeka

 O liečiteľstvo sa začala zaujímať, keď sa jej narodil syn, ktorý vážil iba 900 gramov. Lekári vtedy skonštatovali, že jej dieťa neprežije. Keďže bola medicína na pokraji svojich možností, začala sama bojovať o jeho život a pokúsila sa o alternatívne liečenie svojho bábätka.

    

Aké bolo vaše prvé zoznámenie sa s liečiteľstvom?

 

- Keďže topiaci sa slamky chytá, začala som vyhľadávať liečiteľov, ktorí pracovali inými, ako klasickými metódami. Alternatívne metódy liečenia môjmu dieťaťu viditeľne prospievali a postupne sa zotavovalo. Vďaka nim môj syn prežil a dnes je z neho zdravý chlapec.

Po týchto skúsenostiach som sa sama rekvalifikovala za masérku a začala som sa zaoberať rôznymi liečiteľskými technikami, ktoré pomáhajú ľuďom získať nielen fyzické zdravie, ale aj psychickú pohodu a celkové zharmonizovanie organizmu.

 

Akými liečiteľskými technikami ste sa začala zaoberať?

 

- Po rekvalifikácii za masérku som najskôr začala pracovať s ľuďmi na fyzickej úrovni a zamerala som sa na odstránenie bolesti chrbtice, ktorými trpí veľká časť populácie. Postupne som zistila, že hoci nastane po masáži uvoľnenie na fyzickej úrovni, ľudia potrebujú aj uvoľnenie na psychickej úrovni, zotavenie sa zo svojich psychických zranení a tráum.

Začala som sa teda viac sústreďovať na odblokovanie psychiky pre duševné uvoľnenie nazhromaždených emočných nálad, ktoré vyvolávajú rôzne bloky v organizme a sú príčinou nedorozumenia s okolím. Prácou s klientmi som zistila, že keď sa tieto bloky odstránia, naštartuje sa v organizme samoliečebný proces a zharmonizuje sa nielen fyzický ale aj duševný stav človeka.

 

Používate pri uvoľňovacích technikách aj nejaké pomôcky?

 

- K uvoľňovaniu na všetkých úrovniach veľmi pomáha autotrakčné lehátko, na ktorom klienta polohujem na 30, 60 a 90 stupňov hlavou dolu, čo je autogravitačná poloha ktorá spôsobí, že vypadnú z človeka doslova a do písmena všetky bloky, orgány sa začnú regenerovať, lebo sa odľahčia a odkrvia nohy, cievny systém, prekrví sa hlava, nakopne sa čakrový systém, energeticky sa vyprázdni to telo od ťažkej spotrebovanej energie a naplní sa životodarnou energiou.

Používam tiež harmonizáciu tibetskými misami, čo je liečenie na báze zvuku, ktoré rozvibruje zvuky na rôznych úrovniach.

V poslednej dobe sa veľkému záujmu tešia nielen individuálne, ale aj terapeutické masáže pre páry vo svetle sviečok a vôni prírodných olejov. K dispozícii je tiež perličkový kúpeľ a sauna.  

 

Ktoré metódy na navodenie duševnej rovnováhy sú podľa Vás najúčinnejšie?

 

V mojej terapeutickej praxi sa mi najviac osvedčila anjelská terapia, ktorá dokáže človeka dostať do stavu relaxácie cez meditáciu, kedy môže človek zažívať pocity odhmotnenia, anjelského lietania, svetla, lásky a totálnej harmónie Univerza.

Pochopením prepojenia fyzického a duchovného sveta, teda toho viditeľného a neviditeľného, ktoré sa vzájomne prelínajú a sú vlastne jedno,  môžeme plynule prechádzať z jedného sveta do druhého. To všetko človek dokáže, keď spozná svoje schopnosti.

 

Dajú sa tieto schopnosti dajako prebudiť alebo sa im naučiť?

 

- Tieto schopnosti majú všetci ľudia, ale keďže s nimi nepracujú a nepoužívajú ich,  tak o tom nevedia. Preto už dlhšiu dobu organizujem pre ľudí anjelské semináre, na ktorých spoznajú svoj vlastný svetelný energetický systém, svoju auru, anjela strážneho, aj všetkých sprievodcov a anjelov, ktorí sprevádzajú človeka na jeho ceste životom.

Naučia sa vnímať ich svetlo, privolávať si ich, komunikovať a riešiť s nimi rôzne životné úlohy.

Na anjelskom seminári si môžu ľudia pocestovať v čase, pomeditovať, uvoľniť ťažké emócie a stres, lebo to je najväčší zabijak súčasného človeka. 

Cez naladenie sa na seba samého, na anjelské energie, ktoré nás obklopujú, človek precíti a pochopí vlastné schopnosti, ktoré sú u každého z nás potencionálne naozaj veľmi vysoké. 

 

Ak máte záujem o stretnutie s Avenalis, môžete sa o nej objednať na tel. čísle: 0949 777 513